EAW-30-C

AQUAOX EAW-30-C-Device is het kleinste apparaat in de Aquaox-reeks van systemen. Het apparaat is speciaal ontworpen voor gebruik in ziekenhuizen, cruiseschepen, universiteits- en schoolgebouwen. Het apparaat is vooraf ingesteld en daardoor zeer gebruiksvriendelijk. Geen ingewikkelde bedieningsmethoden, maar alleen een start/stop-optie. Het apparaat produceert de Aquaox AX 250/275 en AX 112 in kleine opslagtanks. De gebruiker kan de spuitfles, emmers en vernevelaars direct bij het apparaat vullen voor direct gebruik ter plaatse.

%22%22

AQUAOX EAW-C-apparaten zijn mobiele desinfectiesystemen met één elektrolytische cel. Een EAW-30-C-apparaat kan op minder dan 1m2 worden geïnstalleerd.

‘Plug & Play’

AQUAOX-EAW-C-apparaat is een compleet Plug & Play-systeem dat in principe alleen hoeft te worden aangesloten op een stroombron, water om de productie van GEELEKTROLYZEERD WATER te starten.

PLC-besturing

Een programmeerbare logische computer (PLC) regelt alle processen die nodig zijn om te allen tijde reinigings- en ontsmettingsoplossingen te produceren met een gecontroleerde constante kwaliteit. Als een van de parameters niet binnen de vooraf ingestelde limieten valt, zal de PLC een alarm activeren en onmiddellijk proberen de parameters aan te passen.

downloaden:

Aquaox_TB_EAW-30

EAW-C-apparaten

Algemene kenmerken systemen
Generatortype: EAW-30-C-apparaat
Stroomsterkteregeling *
Spanningsregeling: *
Waterstroomregeling verstelbaar
Alarm laag/hoog debiet *
Alarm voor lage/hoge stroomsterkte *
Laag/hoog voltage alarm *
Zelfreinigende cyclus *
Geautomatiseerde reinigingscyclus
Pekel voormengtank
Afstandsbediening / bewaking via servicekoffer *
Algemene kenmerken Geëlektrolyseerd water
Generatortype: EAW-30-C
Neutraal Geëlektrolyseerd Water (AX250/275) L/H ~30
vrij chloor mg/liter 250 tot 275
ORP >800
EC mS <5
pH 6,5-8
Alkalisch water (AW) (AX112) L/H ~10
ORP -800
EC mS <5
pH >11,5