AQUAOX is een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en commercialiseren van gepatenteerde systemen die on-site reinigings- en ontsmettingsoplossingen produceren die op een veilige, effectieve en natuurlijke manier besmettelijke ziekteverwekkers bestrijden.

Onze oplossingen worden gegenereerd door middel van elektrolyse van gezuiverd water. Het resultaat van electroyses zijn twee ELEKTROLYZED WATER-oplossingen; Een ontsmettingsmiddel met zijn stof hypochloorzuur (HOCL) en een oppervlakteactieve stof bestaande uit natriumhydroxide (NAOH). HOCL is hetzelfde natuurlijke antimicrobiële middel dat door het menselijk lichaam wordt geproduceerd om op natuurlijke wijze ziekteverwekkers te bestrijden. HOCL is zeer effectief in het doden van alle soorten bacteriën, virussen, algen en schimmelsporen.


Onze missie

Het leveren van betrouwbare systemen die automatisch GREEN NATURAL-oplossingen produceren en de beste service bieden aan onze klanten tegen de laagst mogelijke prijzen. We zijn erg trots op ons bedrijf, onze toewijding aan klantenservice en op de ecologische oplossingen die we verkopen. Onze expertise is ontworpen om u het beste advies te geven, wat betreft de aankoop, installatie, service en gebruik van AQUAOX-systemen die ter plaatse GEELEKTROLYSEERD WATER genereren.