De Aquaox vloeistoffen kunnen worden ingezet in diverse toepassingen waar behoefte is aan desinfectie of reiniging in water, lucht of harde oppervlakken.

Hier vindt u meer informatie over de verschillende toepassingen:

 

FACILITEITEN

Infectieziekten vormen een voortdurende bedreiging voor burgers over de hele wereld. Ze veroorzaken lijden en dood en leggen een enorme financiële last op de samenleving. Antimicrobiële medicijnen hebben miljoenen levens gered. De opkomst van resistentie tegen geneesmiddelen bij bacteriën, parasieten, virussen en schimmels dreigt echter de medische vooruitgang van de afgelopen 60 jaar te keren.

VOEDSELVERWERKING

De wereldwijde voedselproductie- en -verwerkingsindustrieën staan onder druk om een toenemende hoeveelheid gezonde, voedzame en kwaliteitsborgende producten te leveren aan een snelgroeiende wereldbevolking. Voedselveiligheid is een van de grootste zorgen van producenten en consumenten.

WATER BEHANDELING

Er zijn twee belangrijke processen in de drinkwaterbehandeling:

  • Water Zuivering
  • Waterdesinfectie

 

LEVENSSTUK

In alle dierlijke productiesystemen is er dringend behoefte aan vervanging van antibiotica uit diervoederrantsoenen. Wetgevers en gezondheidsautoriteiten die het verbod hebben ondersteund en geïmplementeerd, hebben tot nu toe geen levensvatbaar alternatief geboden om het huidige productieniveau te handhaven.

LANDBOUW/ TUINBOUW

De wereldwijde landbouwproductie stagneert sinds de jaren 90 en de industrie wordt gekenmerkt door een mismatch tussen vraag en aanbod.