VEE

In alle dierlijke productiesystemen is er dringend behoefte aan vervanging van antibiotica uit diervoederrantsoenen. Wetgevers en gezondheidsautoriteiten die het verbod hebben ondersteund en geïmplementeerd, hebben tot nu toe geen levensvatbaar alternatief geboden om het huidige productieniveau te handhaven. Noch de farmaceutische industrie kwam tot nu toe met een praktisch en effectief alternatief.

De apparaten van Aquaox zijn ontwikkeld, getest en gevalideerd in de afgelopen 3-5 jaar, niet alleen
biedt een goedkoper alternatief, maar verbetert de productieparameters die verder gaan dan wat met antibiotica was bereikt. Het gebruik van NEW zal ongetwijfeld een enorme impact hebben over de hele wereld, niet alleen in dierlijke productiesystemen, maar zal de periode verlengen dat antibiotica effectief blijven bij de behandeling van mensen.

De geoptimaliseerde toepassingsmethoden (bijv. lucht desinfecteren met spuitbussen / NIEUW beslaan in lokalen terwijl dieren aanwezig zijn), kunnen uiteindelijk worden aangepast aan situaties waarin ziekteoverdracht op de mens plaatsvindt. (bijv. winkelcentra, hotels, luchtvaartmaatschappijen, cruiseschepen en openbare instellingen).

Gebruik van NEW in Livestock verbetert de winstgevendheid door optimalisatie van de productieparameters van intensieve landbouw door eliminatie van pathogene micro-organismen in het drinkwater, voer, lucht en afvalwater.

  • Besmetting in een dierlijk productiesysteem kan alleen afkomstig zijn van een van de 5 bronnen: het pand zelf; besmetting overgedragen van de vorige partij dierenHet drinkwater; verontreinigd water is een groot probleem, hetzij uit bronwater of oppervlaktewater vanwege de herverontreiniging van de biofilm. Het voer; voornamelijk als gevolg van schimmeltoxines en bacteriegroei Luchtverontreiniging, van buiten of stofdeeltjes van binnen
  • Mechanische overbrenging door voertuigen, werknemers en bezoekers die het pand betreden

Al deze bronnen van besmetting worden aangepakt door het gebruik van NIEUW en worden toegepast via de volgende methoden:
1. Waterbehandeling
Bestrijding van ziekten en vermindering van sterfte door continue dosering van NEW in het drinkwater, waardoor ziekteverwekkers worden geëlimineerd. Deze behandeling controleert de ziekteverwekkers in het bovenste darmkanaal, in tegenstelling tot het onderste darmkanaal waar antibiotica nodig zijn. Biofilm is een belangrijke bron van herbesmetting in watersystemen en NEW heeft bewezen uiterst effectief te zijn tegen biofilm.

2. Luchtontsmetting
Het is bewezen dat NEW zeer effectief is bij het verminderen van luchtwegaandoeningen. Als NEW met tussenpozen verneveld wordt in de luchtruimte van het dier, gebeurt het volgende:

  • Afzetten van stofdeeltjes; stofdeeltjes zijn negatief geladen en worden bezonken door de sterk positief geladen moleculen die in de mist aanwezig zijn. Eliminatie van ziekteverwekkers; Zodra positief geladen moleculen in contact komen met de pathogene microben, worden ze vernietigd.
  • Klimaatcontrole; Beslaan is een effectieve methode om zowel de relatieve vochtigheid te verhogen als de temperatuur te verlagen.
  • Vermindering van gevaarlijke gassen; Oxidatie van ammoniak verlaagt de niveaus met 50%

Voordelen voor de veehouderij

Het gebruik van NEW resulteert in een significante vermindering van pathogenen, terwijl de klimatologische omstandigheden worden geoptimaliseerd om de productie te verbeteren. Het gebruik van NEW (indien bv. in de lucht verneveld) doodt bacteriën, sporen, virussen en schimmels terwijl het volkomen veilig (niet-cytotoxisch) is voor dieren en mensen. Schadelijke gassen worden geoxideerd en het ammoniakgehalte wordt met ongeveer 50% verlaagd. De kosten verbonden aan het gebruik van NEW zijn verwaarloosbaar en de afhankelijkheid van antibiotica verminderd of geëlimineerd. Ten slotte wordt de sterfte aanzienlijk verminderd.

%22%22

Meer informatie over Veeteelt